Alloc of Quick-Step laminaat kopen: de do’s and don’t

Als specialist van alles over wonen en huizen, kan je met vragen altijd terecht bij Chyval.nl. Ook als het een specifiekere vraag is. Bijvoorbeeld: waar moet ik op letten bij het Alloc of Quick-Step laminaat kopen? Om jou een dienst te bewijzen zal ik in deze blog gelijk aandacht besteden aan deze vraag. Lees en huiver aandachtig.

Alloc of Quick-Step laminaat kopen

Eerst even een korte toelichting op de twee merken die in de intro al even voorbij kwamen: Alloc of Quick-Step. Waarom gaat het in deze blog over bijvoorbeeld het Quick-Step laminaat kopen? Heel simpel: zowel Alloc als Quick-Step zijn grote merken als het aankomt op laminaat. Beide bedrijven hebben jaarlijks omzetten van miljoenen en zijn dus geen kleine spelers op deze markt. Zeker niet in ons eigen, kleine kikkerlandje.

Waar op te letten?
quick-step-laminaat

Dan even terug naar de kern van deze blog: waar moet ik op letten tijdens het Alloc of Quick-Step laminaat kopen. De eerste tip die ik je geef: let goed op aanbiedingen. Bijna elke grote bouwmarkt in Nederland, of het nu de Praxis, Gamma of Hornbach is, gooit eens in de zoveel tijd de prijzen van laminaat naar beneden. Ook het laminaat van Quick-Step en Alloc, allebei te verkrijgen in de meeste, Nederlandse bouwmarkten, wordt wel eens afgeprijsd. Kijk dus zorgvuldig naar de prijzen van het laminaat bij de verschillende winkels.

Kleurtinten

Dan een zaak van een belangrijkere aard: de kleuren van de laminaatvloeren. Bij beide merken kan je namelijk kiezen uit tientallen wit, bruin of grijstinten. Het gevaar dat op de loer ligt is dat je al snel een verkeerde tint kiest. Let hier dus goed op tijdens het Alloc of Quick-Step laminaat kopen.

Dit vind je misschien ook leuk...