Ongekende mogelijkheden met doorzichtig tafelzeil

Weer een kras op je dure salon- of eettafel. Wat zonde toch en helemaal onnodig. De meest doeltreffende manier om jouw meubilair te beschermen tegen invloeden van buitenaf is met doorzichtig tafelzeil. Dit leg je eenvoudigweg over je originele tafel heen. Het voordeel hiervan is dat je de originele uitstraling van je tafel behoudt en tegelijkertijd wordt de tafel tiptop beschermd. Zo voorkom je alledaagse beschadigingen zoals krassen, kringen, vlekken en andere ongelukjes en bescherm je je dure meubilair.

Doorzichtig tafelzeil voor huis, tuin en keukengebruik

Doorzichtig tafelzeil kan op velerlei wijzen worden gebruikt. Je kunt het zowel binnenshuis, zoals in de keuken en in de woonkamer gebruiken. Maar het is ook heel handig voor buiten in de tuin en op het terras. Denk ook aan het gemak voor op de camping en bij de barbecue. Verder is dit de ideale ondergrond voor spelende kinderen. Zij willen immers lekker aan tafel kunnen knutselen, tekenen en verven zonder je tafel onherstelbaar te beschadigen. Ook andere werkoppervlakken die vlekgevoelig zijn kunnen zo optimaal worden beschermd. Doorzichtig tafelzeil is universeel te gebruiken. 

Gebruiksvriendelijke tafelbekleding

Daarnaast is dit tafelzeil ook enorm gebruiksvriendelijk in het onderhoud. Na elke maaltijd of ander gebruik neem je het zeil simpelweg af met een vochtige doek, even laten drogen en je hebt er geen omkijken meer naar. Je tafel is weer klaar voor de volgende maaltijd, met behoud van zijn originele uitstraling en blijft bovendien als nieuw. Je kunt tafelzeil gebruiken voor vele maten tafels en het is gemakkelijk bestelbaar in verschillende lengtes, breedtes en diktes. De 2mm versie is zeer populair momenteel, deze maat wordt vooral ingezet als ‘glasplaat’ en tafelbeschermer op houten tafels. Het zeil blijft door zijn dikte mooi op zijn plaats liggen en verschuift niet. Het is bovendien waterafstotend en afwasbaar. Ook is deze versie buiten te gebruiken en is UV bestendig.  Bij bestelling ben je niet gebonden aan vaste maten maar je kiest zelf de afmeting die het best past bij jouw tafel.

Dit vind je misschien ook leuk...