Ga voor metaal in woon en winkelinrichting

Een tijdloze keuze voor woon en winkelinrichting is metaal. Het heeft een strakke, cleane uitstraling en is sterk en onderhoudsarm. Je hebt van allerlei materialen in rvs, aluminium en staal, zoals buizen, kokers, platen, profielen, en strippen waar je je heel gemakkelijk zelf mee aan de slag kunt. Maar natuurlijk zijn er ook kant en klare producten verkrijgbaar, waarmee je zowel een woning als een winkel superstrak en functioneel kunt aankleden of inrichten.

 

Woon fijn met een metalen touch

Op woongebied is veel te vinden in zowel rvs, aluminium als staal. Veel kant en klare woonaccessoires die je zo in gebruik kunt nemen. Ik heb een keur aan kapstokken in diverse designs, of losse haken in allerlei vormen, passpiegels in vele soorten en maten en ook mooie sleutelkastjes gezien. Ga je liever zelf lekker creatief bezig? Met een paar rvs tafelpoten of steunen kun je mooie ontwerpen in elkaar zetten.

 

Goede materialen voor een winkelinrichting

 

Rvs, staal, aluminium, maar ook kunststof zijn de ideale materialen voor een winkelinrichting. Wat je in de winkel nodig hebt zijn – afhankelijke van de branche – vaak rekken, stortmanden en spiegels. Niet te veel poespas, deugdelijk en praktisch en makkelijk te verplaatsen en te onderhouden zijn de eisen die een gemiddelde winkelier aan dit soort producten stelt.

Als je van no-nonsense houdt voor je winkelinrichting, of je woning kun je alle kante op. Kant-en-klaar, zelf elementen bij elkaar brengen of bestaande materialen afwerken met strippen of profielen. En je kan het tegenwoordig ook nog heel gemakkelijk online bestellen.

Dit vind je misschien ook leuk...