Jouw showroom sfeervol aankleden

Wat zet je op tafel

Wanneer je een bedrijf met een showroom hebt ben je daar trots op. Jij hebt het ver geschopt in het bedrijfsleven, en je hebt een eigen ruimte waar jij je klanten kan ontvangen. Die showroom richt je doorgaans in met tafels en wat stoelen waar je de klanten kan onthalen. De grote vraag is nu wat je op die tafels zet om het geheel niet te druk te maken. Naast een bakje suiker en melk voor in de koffie is het een leuk idee om tafelvlaggen neer te zetten. Dit zijn kleine vlaggen met een vlaggenstok die jouw tafel mooi decoreren.

Als het maar niet op speelgoed lijkt

Kijk je in een willekeurig bedrijf naar de tafelvlaggen, dan valt al snel op dat het net een verijdeld speelgoed is. De tafelvlaggen hebben een goedkope plastic voet en een karton achtig uiterlijk. Dat is dus niet wat jij voor je bedrijf moet willen. Een goede tafelvlag heeft niet het karakter van speelgoed. Wanneer je een tafelvlag wil gaan kopen moet je dan ook alert zijn op het uiterlijk en het gebruikte materiaal. Tafelvlaggen van Vlaggenleverancier zijn vlaggen die van mooie materialen gemaakt zijn. De stof is soepel en zacht, en door de vormgeving van de vlaggenstok blijft de vlag mooi hangen. De vlaggenstokken zelf zijn gemaakt van chroom of hout. Wanneer jij kiest voor een luxueuze uitstraling kies je voor een vlag van satijn. Dit is een vlag die een mooi luxe glanzend uiterlijk heeft. De stof kan bovendien aan beide kanten bedrukt worden, waardoor je van alle kanten een leuk accessoire op tafel hebt staan.

Wanneer het toch voor speelgoed wordt aangezien

Komen er kinderen in je showroom, dan verandert een tafelvlag toch wel in speelgoed. Gelukkig kan je een goede tafelvlag ook van de houder halen en wassen. Zo blijft het geheel mooi en fris, terwijl je wel klantvriendelijk kan zijn naar je kleinste klantjes toe.

Dit vind je misschien ook leuk...