Lastig vraagstuk: wat doe ik met mijn ramen?

Zoals sommige van jullie misschien wel weten woon ik sinds kort samen met mijn nieuwe vriend. Allemaal leuk natuurlijk, maar van een verhuizing heb ik op de één of andere manier toch erg veel stress. Waar ik de meeste hoofdbrekens over had waren mijn ramen. Ik heb namelijk een leuk appartement gehuurd in de binnenstad van Deventer met enorm veel en grote ramen. Natuurlijk weer geen standaard maten, waardoor ik genoodzaakt ben om iets op maat te laten maken.

Houten jaloezieen

Natuurlijk zijn ze nogal prijzig, maar uiteindelijk heb ik (uiteraard samen met mijn vriend) ervoor gekozen om houten jaloezieen voor onze ramen te hangen. Het kost wel wat, maar we waren er allebei van overtuigd dat we zo het ruime karakter van ons appartement het beste konden behouden. Gordijnen geven toch vaak een geslote gevoel, paneelgordijnen is niet mijn ding en shutters zijn toch wel echt te duur op dit moment. Houten jaloezieen dus!

Maar nu!

Maar wat nu? Waar haal ik mooie houten jaloezieen vandaan die van goede kwaliteit zijn en die ook nog eens de maat hebben van 2.85 bij 2 meter? Na een lange zoektocht voor mijn houten jaloezieen op maat kwam ik terecht op enkele websites die mij precies konden vertellen over waar ik naar moet kijken bij de aanschaf van houten jaloezieën en wat de beste houtsoorten zijn. Toch wel handig dat advies, omdat ik in dit geval ook niet bij mijn ouders of vriendinnen terecht kon. Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen en heb ik mijn houten jaloezieen op maat via het internet besteld. Ik hou jullie op de hoogte als ze binnen zijn en daadwerkelijk hangen. Ik denk dat het de finishing touch is van mijn appartement!

 

Dit vind je misschien ook leuk...