Tip van de slotenmaker: beveilig je huis met camerabewaking!

In de afgelopen jaren is het steeds lastiger geworden om een woning te beveiligen tegen het dreigende gevaar van inbrekers. Inbrekers gebruiken meer geweld dan voorheen, waardoor zij sneller bij uw woning naar binnen weten te komen. Reden genoeg om de beveiliging van uw woning nog eens kritisch na te lopen! Wij spraken voor het schrijven van dit artikel met een ervaren slotenmaker uit Spijkenisse. Deze slotenmaker gaf aan geregeld mensen te helpen bij het verbeteren van hun inbraakbeveiliging in Spijkenisse.

De slotenmaker raadt mensen aan om verder te kijken dan goede sloten voor ramen en deuren alleen. Hoewel sloten doorgaans een degelijke basis vormen voor uw inbraakbeveiliging, is dit niet voldoende om inbrekers buiten de deur te houden. Een elektronische beveiligingscamera kan u hierbij helpen.

Voordelen van een beveiligingscamera

Met camerabewaking in of rondom uw woning kunt u inbrekers op voorhand afschrikken. Zij willen niet door een camera gefilmd worden, omdat dit de pakkans vergroot. Doordat er voldoende woningen zonder camerabewaking zijn, zullen zij sneller voor een andere woning kiezen. Dit geldt in het bijzonder wanneer u de camera aan de gevel van uw woning hangt. Ook registreert een camera de inbrekers als zij wel voor een inbraak in uw woning kiezen. Dit maakt het makkelijker om de daders op te sporen en de schade als gevolg van de inbraak vergoed te krijgen bij uw verzekeraar. Bij sommige camera’s is het zelfs mogelijk om op uw werk mee te kijken met de situatie in en rondom uw woning.

Hulp bij het plaatsen van camerabewaking

Voor het installeren van de camerabewaking in of rondom uw woning kunt u voor de hulp van een slotenmaker kiezen. Slotenmakers hebben doorgaans een ruime ervaring in het installeren van verschillende soorten beveiligingscomponenten. Zo kunnen de slotenmakers u niet alleen op weg helpen bij het installeren van de beveiligingscamera’s, maar u ook tips geven over andere manieren om uw beveiliging aan te scherpen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van magneetcontacten, het plaatsen van een bewegingssensor in de gang of op de overloop, enzovoorts. Hoe goed is de inbraakbeveiliging van uw woning momenteel?

Dit vind je misschien ook leuk...